Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Minni

28.05.2012 20:57
Anteeksi unohdin laittaa sen sähköpostin mutta ei hätää tuossa ylhäällä se nyt on.

Nimi: Minni

28.05.2012 20:56
Hei! Liikun netissä nimimerkillä: Minni ja jos haluat parannusta tänne siovuillesi niin tässä olisi pari linkkiä sinulle joista saat ylägrafiikan ja (kannattaa vaihtaaa tämä väri ja muutenkin)
Laitan sinulle muitakin linkkejä tähän mistä saat ohjeita toivottavasti käväuiset katsomassa niitä :DD
Linkit:
http://chuumon.suntuubi.com/
http://upsidedown.w2.fi/? cat=200
http://kotisivuapu.suntuubi.com/

No tuossa oli muutamna linkki jos haluat ottaa minuun yhteyttä niin ylhäällä näkyy sähköpostini :DD

Nimi: Saaga
Kotisivut: http://www.kenneltaigayon.suntuubi.com/

17.12.2011 22:06
Kennel Taigayön järjestää avajaisnäyttelyt 31.12.2011. Ilmoittautumisaikaa on siihen päivään saakka klo. 15.00 asti. Kaikki puhdasrotuiset 7kk täyttäneet ja yli 7kk ikäiset ovat tervettulleita kisaan. Mene sivuillani kategorioihin Toiminta--> Kisat ja kopioi "Osallistumislomake" Kisojen alikategoriaan Kisakirjaan.Kaikki osallistujat saavat koiralleen lahjan näyttelyiden tulosten saapumisen jälkeen, tulipa mikä sijoitus tahansa.
TERVETULOA!!

Nimi: sofia

03.12.2011 21:13
sori ei oo aikaa hoitaa nippeä kun olen tuolla kennel aurinkorannalla ja hoidan 4hoitsua....toivottavasti nippe saa uuden hyvän hoitajan

Nimi: Minni
Kotisivut: http://www.candy.suntuubi.com/

06.11.2011 12:29
Haluaisin Hektorin hoitsuksi näin kokeiluksi kun en ole ollut tällaisessa paikassa niin otan sen hoitsuksi.

Nimi: Bella
Kotisivut: http://www.dogkenneli.suntuubi.com/

14.08.2011 18:13
En alakkaan hoitamaan koska ei ole aikaa ja muutenkin koska täällä ei vastailla:/

Nimi: Bella
Kotisivut: http://www.dogkenneli.suntuubi.com/

05.08.2011 20:41
Moi :)
Haluaisin Steffin hoitsuksi ja hoidan sitä hyvin! :))

<3: Bella

Nimi: Sofia

18.06.2011 17:28
hei haluaisin Nipen hoitsuksi hoidan sitä hyvin,.minulla on omakin kissa:):) sen nimi on pörrö:):);)

Vastaus:

selvä! saat sen P.S olen pahoillani että vastaus tuli näin myöhään, olin lomilla.

Nimi: Cani
Kotisivut: http://vastarakin.nettisivu.org/

30.04.2011 18:27
Hei!

Minulla on pieni hoitola, Vastarakin koirahoitola. Se ei ole tavallinen virtuaalihoitola, alkaen siitä, että siellä asustaa vain kymmenen koiraa. Vastarakin jokainen koira on entinen löytökoira, väärinnymmärretty, kovia kokenut pieni sydän. Vastarakki on tarjonnut niille uuden elämän, elämän joka tarjoaa vain parasta- niin hoitajia myöden. Tule ja tutustu, Ja ehdottomasti lue Oikeista Löytökoirista-koska ne ovat auttamisen arvoisia.

Nimi: rebe

03.03.2011 00:04
tulin tallille noin klo:7.00. hain mennan ja sidoinsen tallikäytävään. sitten hain mennan harja laatikon ja aloin harjaamaan mennaa.kun mennna oli harjattu niin vein harja laatkon pois ja hain ajo varusteet. kun olin varustanut mennan niin vein sen ulos ja laitoin kärryt sen perään.vähhän ajan päästä lähdimme ajamaan maastoon.lin ajanut vain vähä matkaa niin menna alkoi pukittelemaan ja toinen taka jalka jäi kärryyn kiinni. säikähdin kun menna kaatui eteeni ja koitin irroittaa mennan jalkaa kärryistä. lopulta sain mennan jalan irti ja jatkoimme matkaa.kun olimme kääntymässä tallille päin niin menna säikähti jotain ja lähti kiito laukalla metsä poululle.onneksi pysyin kydissä sillä muuten menna olisi eksyynyt.lopulta menna hiljensi vauhtia ja lähdimme tallille päin . meni kuitenkin yli puoli tuntia löytää tie koska menna oli mennyt niin syvälle metsään.lopulta pääsimme tallin pihaan ja otin kärryt pois mennalta. sitten vein mennan taliin ja sidoin sen kiinni talli käytävään. otin ajovarusteet pois ja sitten harjasin mennan. loopuksi laitoin mennalle loimen ja vein sen karsinaan.

Vastaus:

melko lyhyt muttasaat silti 100 e

Nimi: Candy
Kotisivut: http://www.dogkennell.suntuubi.com/

21.02.2011 17:54
Käykö y-työ? hienot sivut sulla!

Vastis!?

Vastaus:

käy... ja kiitos sinulla on myös hienot sivut...!!

Nimi: rebe

03.02.2011 17:30
tulin päivällä noin klo 13 tallille. kun pääsin talliin niin hain mennen riimun ja narun ja lähdin hakemaan Mennaa.tällä kertaa Menna tuli minya vastaan ja sain mennan heti kiinni.kun vein mennan talliin niin sidoin sen käytävälle,otin loimen pois ja vein sen varustehuoneeseen. sitten kun tulin varustehuoneesta niin menna laukkaili pitkin tallikäytävää ja potki muita hevosia jotka olivat käytävällä. MENNA! menna oli päässyt jollain ihme tempulla irti.kun vihdoin sain mennan kiinni niin vein sen omalle paikalleen niin sidoin sen paljon paksumilla naruilla kiinni.sitten kävin hakemassa tallin harjoja ja harjasin mennaa.sitten talutin mennaa pitkin tallin pihaa.kun tulin mennan kanssa takaisin niin sidoin mennan käytävälle ja sen jälkeen harjasin taas mennaa. ensiksi kumi sualla sitten tavallisella harjalla ja sitten vielä piikkisualla. lopuksi putsasin mennan kaviot.sitten varustin mennan ja hain raipan ja kypärän. sitten menimme maneesiin. ensiksi talutin mennaa kun oli mennyt 30 min niin nousin mennan selkään koska hän oli niin kiltisti. menin vain käyntiä. voltit meni ihan ok.kokorataleikkaa ja puomit oli vähän haastavia mutta yli päästiin.ravasin lyhyen sivun mutta lopetin heti senjälkeen ravaamisen vaikka menna ravasi todella hyvin.sitten menimme loppu käyntejä pitkin ohjin. kun olimme menneet 5 minaa loppukäyntejä niin käänyimme loppu kaartoon sitten taputin mennaa kiitokseksi ja nousin ratsailta. sitten nostin jalkkarit ja lähdin talia päin. tallissa sidoin mennan käytävään ja otin suitset pois pesin kuolaimet ja vein varustehuoneeseen mennan varusteiden kohdalle.sitten hain satulan ja vein sen varustehuoneeseen suitsien kanssa samaan hyllyyn.sitten harjasin mennan ja laitoin sille loimen.sitten hain mennalle porkkanan ja annoin sille sen.sitten vein mennan tarhaan vaihdoin kaikkien hevosten ja ponien vedet ja laitoin ilta heinät ja ruoat.lopuksi siivosin kolme karsinaa. sitten menin katsomaan kun jotkut kaksi tyttöä ratsasti. tunnin päästä hain kaikki hevoset talliin ja otin niiltä loimet.sitten lähdin kotiin.

Vastaus:

hyvä! tarinaasi oli kiva lukea saat lisä pisteitä kun hoidit muitakin tallin karvapakkoja... saat 230e :D

Nimi: rebe

31.01.2011 20:29
tulin aikaisuín aamulla tallille. kello oli 7. vein hevosille ja poneille ruoat ja nappasin mennan riimun ja narun kun menin karsinan ovelle niin joku huusi älä mene sinne!miksi?minä kysyin. Nokun Menna potkii kaikkia ja vain riehuu. Mutta menna on minun hevonen. aijaa.sanoi tyttö häpeissään. kun menin laittamaan Mennalle riimua niin sama tyttö tuli katsomaan kädet silmillä. noin . minä sanoin.Menna ei oli ikinä ennen ollut noin kiltti!sanoi tyttö. minä olen muuten rebe.minä sanoin . hei! olen kiti. minun hevonen on tuolla naapuri tallilla .selvä voisin joskus tulla katsomaan sitä. ok. mutta minä menen nytten moikka.moikka kiti! kun kiti lähti niin vein Mennan käytävälle kiinni. Menna seisoi kiltisti .myös harjatessa. mutta kun laitoin satulaa niin Manna alkoi riehua.PRRRRR! minä huudahdin. hetkessä Menna rauhottui ja antoi minun laittaa satulan. suitsien kannssa oli vähän hankalaa mutta kyllä Menna "jo" 45 minan päästä seisoi varusteet päällä. sitten otin Mennan irti ja vein sen kentälle. en kuitenkaan vielä noussut selkään vaan hyppäåsin pieniä esteitä taluttaen menimme myös käyntiä ja ravia. pian vein Mennan takaisin talliin ja otin varusteen pois. sitten harjasin Mennan laitoin sille loimen annoin porkkanan ja sitten vein tarhaan. Kun tulin illalla takaisin tallille niin hain Mennan tarhasta vaikka siinä menikin 30 min koska Menna laukkasi karkuun muttä kyllähän Menna vähän ajan päästä tuli kun huomasi että lähestyin häntä Oonan kanssa. Otin mennan ja vein sen talliin.otin vielä Mennalta loimen pois ja harjasin nopeasti. sitten vein Mennan karsinaan ja annoin sille ja kaikill ehuille hepoille ja poneille ilta ruuat.

Vastaus:

hyvä! tarinasi oli melko lyhyt mutta hyvä!saat tarinasta 100e

Nimi: rebe

31.01.2011 19:56
haluaisin mennan hoitsuksi lupaan hoitaa sitä hyvin!

Vastaus:

saat mennan hoitsuksi. :) sinulla on myös nyt 1000e.

Nimi: Nanna

27.01.2011 20:46
Vähä hienot sivut!!

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: MOI

23.01.2011 01:14
jeeee mooi

Vastaus:

MOI! :D

©2019 TERVETULOA! - suntuubi.com